Het label Welcome Bike: een vriendelijk onthaal voor fietsers

Fietsvrienden, "Bienvenue vélo" is voor jullie ontworpen. Kiezen voor een ""Welcome to cycling""-etablissement is kiezen voor plekken waar het goed vertoeven is en waar de gastheren je graag op de fiets zien aankomen.

U herkent de ""Bienvenue vélo"" etablissementen aan de sticker met het logo aangebracht aan de ingang van het etablissement, deze plaatsen zijn allen gelegen nabij een fietspadennet. Dit label staat synoniem voor diensten en uitrustingen die zijn aangepast aan de specifieke behoeften en verwachtingen van fietstoeristen. Hieronder vindt u wat u kunt doen om uw fietsvakantie vanuit onze gastenkamers voor te bereiden.

Sportverblijf in "Condroz Famenne", verken de heuvelachtige landschappen "Tiges et Chavées" per fiets of mountainbike of zelfs per elektrische fiets, comfortabeler.

En waarom geen nieuwe ervaring van de all-terrain elektrische scooter?


  • Mountainbikeroute en fietstochten op de "Sentier d'Art" .
  • Fietsen langs de oevers van de Maas in de streek van Dinant naar Andenne via Namen. Website ""Ontdekking Maas"".
  • De RAVeL Ciney-Huy via Modave passeert op enkele kilometers van onze kamers en creëert, in combinatie met de wissels van Wallonië , trajecten op maat.
  • Begeleide uitstapjes in elektrische scooters voor elk terrein, aangeboden door de regio Wallotrott in Ciney in Sovet.
  • Project voor zomer 2024 – ""Creatie van een zachte en toeristische mobiliteitsruggengraat (groene lijn) op het grondgebied van de gemeenten Assesse, Gesves en Ohey, geïnspireerd op de route van de oude buurtweg die Courrière met Perwez verbindt, door Gesves en Ohey loopt en in de grote Ravel integreert netwerk (verbinding Hoei en Yvoir). " WORDT VERVOLGD …


Verhuur en reparatie
 

Wij kunnen u aanraden contact op te nemen met het VVV-kantoor voor fietsverhuur (wij kunnen dit verzorgen - zie de mogelijkheden bij boeking). Het is ook mogelijk om fietsen te huren in Namen.

In het geval van een mechanisch probleem stellen wij u klein onderhoudsmateriaal ter beschikking. Voor grotere problemen zijn de winkels van Evobikes in Ciney of Cycles Cammaerts in Andenne goed uitgerust.

Om de veiligheid van uw fiets te garanderen stellen wij u een afgesloten stalling ter beschikking. Geen fiets in huis!


Aarzel niet om uw plannen met ons te delen: wij kunnen u voorzien van kaarten, snacks, uw bagage vervoeren...

We hebben een speciale "Welcome Bike Room" aanbieding inclusief diverse services.

Veel geluk !